Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran se i dalje bori za život, Bedar saznaje da ima rak! (Foto)

Bedar moli Narin da ne govori Sili da je pala u nesvet, jer smatra da njenoj ćerki ne trebaju još i njeni problemi. Sila stoji pored stakla i gleda u Borana koji nepomično leži u bolničkom krevetu,  prilazi joj Narin i govori kako nikada nije mislia, da će njenog brata videti u ovakvom stanju.

Serija Sila večeras: Boran se i dalje bori za život, Bedar saznaje da ima rak! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran je u komi, lekari se bore za njegov život! (Foto)
Zinar, Dilaver i Abahu pokušavaju da se susretnu čovekom koji je po Ahmetovoj naredbi pucao u Borana, međutim on uspeva da uđe u autobus za Istanbul i pobegne im u poslednjem trenutku. Sili doktori saopštavaju da će Boran preživeti, ali da mora da bude svesna, da je buđenje iz kome dug proces i da ne znaju kada će otvoriti oči.

Abahu i Dželil pokušavaju da dođu do ubice i čvrsto odlučuju da će ga kazniti čim ga budu uhvatili. Zinar aga okuplja ljude i govori im da moraju da pronađu osobu koja je pucala na Borana, okreće se ka Dilaveru i govori mu kako Ahmet agi ne sme ništa da se dogodi, jer je u suprotnom on odgovoran za to.

Sila saopštava Abahu i ocu da je Boranovo stanje stabilno, ali da se ne zna kada će se probuditi iz kome. Dželil je ubeđuje da će se sve dobro završiti. Firuz i Kesver razgovaraju o surovim odlukama plemena i shvataju da je gubitak deteta najveća bol.

Narin stoji pored stakla i razgovara sa bratom, priseća se detinjstva i perioda kada je plašio. Moli ga da se probudi jer ima nešto važno da mu saopšti. Dželil odlazi u policiju kako bi im ispričao sve što je čuo o Erkanu Salaman koji je pucao na Borana.



Zinar zove Ahmeta i govori mu kako će ga naći gde god da se sakrio i kako će odgovarati za svoj delo koje je počinio. Ubica zove Ahmeta i preti mu da će ga povući sa njim ukoliko ne dobije novac.

Sila odlazi kod Borana u sobu, povela je i Bedirhana, sve vreme držeći ga za ruku govori mu stvari koje bi ga možda povratile iz kome. Preklinje ga da se probudi. Bedar saznaje da ima tumor dojke, dok Narin sva srećna saopštava Sili da će dobiti devojčicu.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>