Region

Svet

Ceca Ražnatović: Moj i Rijanin duet bio bi pun pogodak!

Svetlana Ceca Ražnatović od svetski poznatih pevačica najviše uvažava Rijanu i otkriva da bi baš s njom volela da snimi duetsku pesmu, nalik onoj koju je lepotica sa Barbadosa nedavno snimila sa Šakirom.

Ceca Ražnatović: Moj i Rijanin duet bio bi pun pogodak!Ceca Ražnatović oduševljena nastupom u Vršcu: Svaki koncert mi je kao dodela Oskara!
"Rijana ima divan glas. Nastupi su joj veoma energični. Volim da slušam njenu muziku i uživam gledajući njene nastupe. Bila sam prošlog jula na njenom koncertu u Beču. Iako sam slušala i Dženifer Lopez u Areni, Rijana mi je ipak mnogo bolja. Po meni, ona je nekoliko koraka ispred svih. Od svih svetskih zvezda ona me najviše inspriše. Sjajna je numera "Can’t Remember To Forget You" koju je Rijana uradila sa Šakirom, možda bismo mogle nešto slično da snimimo", ispričala je Ceca Ražnatović u emisiji "Mic" i dodala da je njena stara želja da snimi duet i sa Brunom Marsom.

"To bi sigurno bila neka balada. Obožavam ga, savršen je i uneo je pravo osveženje na muzičku scenu", zaključila je folk diva.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/CECA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>