Ljubav

Style

Upustili ste se nesvesno u emocionalnu prevaru? Znakovi da ste prešli granicu

Svog dečka ili supruga jako volite, a onaj slatki kolega s posla vam je samo dobar prijatelj. Toliko vam je drag da često vodite duge razgovore i pazite kako izgledate kada znate da ćete se sresti...

Upustili ste se nesvesno u emocionalnu prevaru? Znakovi da ste prešli granicu



Iako se na fizičkom planu među vama ništa ne događa, možda ste se nesvesno našli u emocionalnoj aferi. Ako ste primetili neke od sledećih znakova, partneru ste emocionalno neverni i verovatno ste nezadovoljni u vezi pa je vreme je da se temeljno pozabavite sobom.

1. Uvek je u mislima

Kada se probudite ujutro, mislite upravo na njega, a uveče zaspite uz iste misli. A na kraju krajeva, priznajete da ga se često setite tokom dana, čak i kada bi trebalo da budete koncentrisani na posao ili neke druge stvari. E, to se zove zaljubljenost.

2. Želite da izrazite osećanja


Dobili ste unapređenje na poslu, dete je osvojilo važan turnir ili ste dobili novac na lutriji - nije bitno koja je dobra vest u pitanju, ali želite da to podelite s njim.

3. Šaljete mu poruke

Vezano je uz prethodnu stavku, a još jedan pokazatelj da vam je previše stalo - šaljete mu/joj poruke više nego partneru, majci ili prijateljicama. Zapitajte se zašto.

4. Radujete se susretima

Iskoristićete svaku priliku da ga vidite, čak i ako to znači da ćete manje viđati sve druge ljude u svom životu ili pak bez srama otkazati dogovor s prijateljima.

5. Upoređujete

Razmišljate kako se ponaša i šta voli da radi pa želite da i vaš partner bude više kao on. To se odnosi na sva polja, od izgleda do pogleda na svet i životnih načela.

6. Šta obući, pitanje je sad

Da, poput tinejdžerke, skloni ste dugo da se spremate ako znate da ćete ga sresti. A kada konačno odlučite šta da obučete, razmišljate šta ćete govoriti i kakav utisak ćete ostaviti.

7. Osećate povezanost

Nije bitno da li se radi o poslovnim problemima, životnim stavovima ili nečemu trećem, ali jasno vam je da on jako dobro razume šta želite da kažete i osećate povezanost na mentalnom i emocionalnom nivou.

8. Tajne

Ako imate potrebu da mu otkrijete neke intimne trenutke i razmišljanja više nego partneru, jasno je da se ne radi samo o dobrom prijateljstvu.

9. Delite intimu

Jedan od znakova da ste prešli granicu svakako je i razgovor o partneru. Bez obzira na to kakve probleme imate u braku, treća osoba ne bi trebalo da ih zna. To bi lako moglo da vam se obije o glavu.

10. Maštate o njemu

Ako ste se samo jednom zapitali kako se ljubi, da li je nežan ili neobuzdano strastven, prešli ste granicu i počinili emocionalnu prevaru.

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: Ambro/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>