Region

Svet

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek otkrili detalje svadbe - Dejvid Geta im kum!

Katrina Ostojić i Džunior Džek uskoro će se venčati na maloj ceremoniji koja će biti organizovana u Briselu, a kum poznatom paru na venčanju će biti jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva Dejvid Geta.

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek otkrili detalje svadbe -  Dejvid Geta im kum!



Pozadina Katarine Kaje Ostojić na društvenim mrežama, zahvaljujući njenom vereniku (Foto)
Posle tri godine veze, poznati par Katarija Ostojić Kaja i Džunior Džek uskoro će se venčati na intimnoj ceremoniji u Briselu, a kum će im biti slavni di-džej Dejvid Geta. Poznati muzičar otkrio je da će svadbi prisustvovati samo najbliža rodbina i prijatelji.

"Konačno će Kaja postati moja supruga! Jedva sam dočekao taj trenutak", rekao je Džunior Džek i dodao da zbog problema oko papirologije nije mogao ranije da se oženi Kajom: "Imali smo problema da Kaja prikupi sva potrebna dokumenta, a onda, kada smo konačno pribavili sve što nam je potrebno, morali smo da čekamo datum".

On sa nestrpljenjem iščekuje dan kada će pevačica postati njegova gospođa, jer je jako dugo čekao da dođe do tog trenutka: "Za samo nekoliko dana će se ostvariti ono o čemu maštam otkad sam je upoznao. Venčanje će se desiti ovde gde živim, u Briselu. Mogu vam reći da je moj komšiluk takođe veoma srećan što će Kaja postati njihov sused. Ovde je svi obožavaju",  sa osmeho priča budući mladoženja, dok Kaja dodaje da treći put neće obući venčanicu:

"Udaću se u farmerkama i majici. Naravno, imaću bidermajer", reklaj je rekla lepa pevačica i istakla da ne želi tradicionalno i stereotipno okupljanje svatova, već ludu i nezaboravnu žurku, koju će svi dugo prepričavati", zaključila je Kaja.

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek verili su se krajem 2011. u Veneciji, nedugo nakon upoznavanja. Par je krajem prošle godine letovao na Mauricijusu, gde su mnogi verovali da će organizovati famozno venčanje, ali Ostojićeva tada nije imala sva potrebna dokumenta.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/ Katarina Kaja Ostojic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>