Style

Ljubav

Seka Aleksić zablistala na reviji u glamuroznoj haljini dubokog dekoltea (Foto)

Seka Aleksić ponovo je putem društvene mreže Instagram svoje obožavaoce ostavila bez daha, kada je objavila fotografije sa večerašnje revije Suzane Perić na kojoj se pojavila u haljini naše kreatorke, a koja je u prvi plan istakla pevačicinu savršenu figuru i bujni dekolte.

Seka Aleksić zablistala na reviji u glamuroznoj haljini dubokog dekoltea (Foto)



Seka Aleksić napravila žurku u Mostaru! MAMURNA hit večeri! (Foto)
Seka Aleksić već mnogo puta je do sada pokazala zašto važi za jednu od najlepše obučenih dama sa naše muzičke scene, a epitet modne ikone opravdala je i večeras, kada se pojavila u haljini Suzane Perić na kreatorkinoj modnoj reviji, kojom je otvoren 24. Fashion Selection u Belexpocentru.

Duga providna lepršava haljina sa cvetnim dezenima, savršeno iskombinovana sa cipelama i ostalim trendi detaljima po poslednjoj modi, u prvi plan je istakla Sekinu savršenu figuru, do koje je došla zahvaljujući samo svojoj upornosti i napornim treninzima.



Sa dugom talasastom kosom i predivnom dugom haljinom, Seka je mamila uzdahe prisutnih gostiju na reviji i po ko zna koji put pokazala neverovatnu moć transformacije, a ono na čemu bi joj pozavidela gotovo svaka žena jeste savršena linija i bujno poprsje. Ono što sa sigurnošću možemo da potvrdimo je da Seka Aleksić zaista izgleda bolje i zanosnije nego ikada.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>