Region

Svet

Miroslav Ilić: Pevaću na svadbi Novaka Đokovića, makar na jednoj nozi!

Miroslav Ilić izjavio je kako bi mu bila velika čast da zapeva na svadbi Novaka Đokovića i da će ukoliko ga naš najbolji teniser bude zvao otići makar i na jednoj nozi. Pevač otkriva da slavnom sportisti nikada ne bi tražio honorar za gostovanje.

Miroslav Ilić: Pevaću na svadbi Novaka Đokovića, makar na jednoj nozi!



Sa Miroslavom Ilićem pevao ceo Frankfurt: Nisam uzaludno radio 40 godina!
Pevač Miroslav Ilić vatreni je navijač Novaka Đokovića, a kada ga je naš najbolji teniser pitao da li bi mu pevao na svadbi, slavuj iz Mrčajevaca je sa zadovoljstvom prihvatio poziv i otkrio da bi na njegovu svadbu došao, makar i na jednoj  nozi.

"Kad god da me pozove, odazvaću se. Odložiću sve obaveze i doći ću gde god da pravi svadbu. Ma, dolazim sigurno, makar na jednoj nozi", priča Ilić, i ističe da mu ne pada na pamet da traži honorar.

"Taman posla! Čast mi je da pevam na svadbi tako divnog mladića. On je ponos naše zemlje. Biću najsrećniji čovek na svetu ako mu pesmom još više ulepšam taj divan dan", priča Miroslav, koji trenutnou studiju snima sa Draganom Aleksandrićem  novi album.

"Snimio sam četiri nove pesme, a četiri stare uradio u novom aranžmanu. One su svojevremeno ostale u drugom planu zbog većih hitova na tadašnjim pločama, ali ja ih puno volim i želim da ih oživim", priča Ilić, i nabraja naslove: „Suze na peronu”, „Stalno mislim na tebe”, "Usne su ti žar" i "Srce moje, dobro nisi stalo”.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Blic/J. Vučetić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>