Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran je u komi, lekari se bore za njegov život! (Foto)

Sila drži uperen pištolj u Ahemt agu i govori mu da zna da je on naručio Boranovo ubistvo, kao i da stoji iza pucanja na Dilavera. Dželil moli ćerku da spusti pištolj kako ne bi napravila još jednu tragediju, jer će biti ista kao on ako povuče obarač, kao i da treba da misli na sina koji bi zbog toga odrastao bez majke.

Serija Sila večeras: Boran je u komi, lekari se bore za njegov život! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran je ranjen, Sila drži uperen pištolj u Ahmet agu i spremna je da osveti supruga! (Foto)
Sila govori ocu da ako se Boranu nešto dogodi da će ona umreti, Dželil joj odgovara i da će on umreti ako ona nešto učini što će je razdvojiti od porodice. Sila spušta pištolj i seda pored majke. Zinar sustiže Ahmet agu i govori kako mu ovo neće tako lako proći i da se spasio od Silinog gneva, ali da ako se ispostavi da on stoji iza svega, da će sam sebi presuditi.

Policija dolazi u bolnicu kako bi uzela izjavu od Sile i Firuza, pitaju ih da li postoji rivalstvo između Zinara i Borana i da li je imao neprijatelje u svom okruženju. Ahmet aga dobija pretnje, da ukoliko Boran preživi da će i on umreti. Policija privodi Ahmeta na saslušanje u policiju.

Lekari saopštavaju Sili da je Boran operisan i da se nalazi u životnoj opasnosti i da će možda morati još jednom da ga operišu i da ne žele da joj daju lažnu nadu. Doktor joj govori da je izgubio puno krvi i da nije bilo dotoka kiseonika u mozak, kao i da postoji velika šansa da se ne probudi iz kome. Boran zbog gubitka krvi dobija sepsu, lekari između sebe pričaju da ukoliko ddobije septički šok, neće uspeti da ga spasu.

Ahmet aga u policiji govori kako nema veze sa Boranovim ranjavanjem i kako bi i sam počinioca doveo u stanicu da zna o kome se radi. Policija na ulasku u kuću privodi i Dilavera zbog sumnje da je umešan u Boranovu tragediju.



Emre zove Silu i govori joj da su izgubili polovinu kompanije, dok mu ona govori da je to ne zanima i da ako hoće može da izgubi sve. Zinar dolazi kod brata i govori mu kako zna da jako brine i da nema puno od razgovora u ovakvim situacijama, obećava Firuzu da će onom ko je pucao na Borana slomiti ruku i da će odgovarati z asvoje postupke.

Umu pravi društvo Sili u bolnici koja u naručju drži Bedirhana i govori joj kako treba uvek da zamišlja Borana pored sebe. Boranu slabe otkucaji srca i počinje da pada u komu, lekari uspevaju da ga povrate. Dželil odlazi u kuću Ahmet age kako bi se obračunao sa njim. Ulazi u momentu dok jedan od aginih ljudi priča telefonom, uz pretnju oištoljem otima mu slušalicu i saznaje da Ahmet stoji iza pucanja u Borana. Dok čekaju vesti u bolnici, Bedar pada u nesvest.

Dželil govori Abahu da Ahmet aga stoji iza svega i da je unajmio Erkana Saglama ubicu sa kojim treba da se nađe. Zinar, Dilaver i Abahu odlaze na dok da se nađu sa počiniocem. Bedar moli Narin da ne govori Sili da je pala u nesvet, jer smatra da njenoj ćerki ne trebaju još i njeni problemi. Sila stoji pored stakla i gleda u Borana koji nepomično leži u bolničkom krevetu,  prilazi joj narin i govori kako nikada nije mislia, da će njenog brata videti u ovakvom stanju.  Da li će Boran uspeti daprebrodi krizu i probudi se iz kome?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>