Region

Svet

Katarina Živković: Od mene su napravili najgoru preljubnicu!

Odmah nakon raskida Katarine Živković i Baneta Jankovića javile su se razne verzija razloga za njihov prekid, kao i šuškanja da je pevačica varala Baneta za vreme trajanja njihove veze. Njih dvoje se slazu u jednom - žele da soje probleme reše sami.

Katarina Živković: Od mene su napravili najgoru preljubnicu!Bane Janković u teškoj depresiji, zbog raskida sa Katarinom Živković napušta Srbiju!
Od kada su Bane Janković i Katarina Živković prekinuli svoju četvorogodišnju vezu javnost spekuliše od razlozima za raskid, potpiruje vesti o varanjima, pa su se i pevačica i maneken složili da je kajnje vreme da ih javnost ostavi na miru.

"Ne mogu još ništa da komentarišem povodom mog i Katarininog razlaza. Mediji pišu svakave gluposti i prave retarde od nas", rekao je Janković.

"Ogromna nepravda mi je učinjena, ali će zato istina uskoro izaći na videlo. Pred bogom sam čista, što ću i da dokažem svima. Napravili su od mene preljubnicu, najgoru, lukavo su to smislili", rekla je Katrina, dodajući da je sve velika teorija zavere protiv nje.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>