Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Mustafa, Stefan Ž., Marko, Ljubomir, Jasmin, Mirza i Stefan S. idu u sledeći krug ! (Foto)

Održano je još jedno veče takmičarskog dela "Zvezde Granda 2014" za muškarce, a samo njih sedmoro uspelo je da izbori plasman u četvrto kolo, to su: Mustafa Omerika, Stefan Živković, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Jasmin Tasić, Mirza Selimović i Stefan Stevanović.

Zvezde Granda 2014: Mustafa, Stefan Ž., Marko, Ljubomir, Jasmin, Mirza i Stefan S. idu u sledeći krug ! (Foto)Zvezde Granda 2014: Milana, Katarina, Dženana i Kristina prošle dalje u baražu (Foto)
Večerašnja emisija Zvezde Granda bila je potpuno drugačija u odnosu na sve dosadašnje. 38 kandidata podeljeno je u tri grupe, od kojih će svake nedelje po šest parova pevati zajedno na bini. Scena sadrži dve zavese, a petočlani žiri ispred sebe ima dva tastera.

Ukoliko oba takmičara dobiju po pet glasova od žirija, na licu mesta se održava baraž u kome će se samo jedan plasirati direktno u sledeći krug, dok će drugi takmičar otići u baraž koji se održava na kraju emisije.Momci su se i ove subote potrudili da osvoje strogi žiri,a Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac bili su na visini zadatka i svojim jednoglasnim odlukama prvih šest takmičara poslali direktno u četvrti krug, dok su druga šestorica morala da se takmiče u baražu od kojih samo jedan prolazi dalje.Nakon održanopg baraža dobili smo sedam momaka koji su svojim sjajnim glasovnim sposobnostima obezbedili plasman u četvrto kolo, to su: Mustafa Omerika, Stefan Živković, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Jasmin Tasić, Mirza Selimović i Stefan Stevanović.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>