Region

Svet

Uroš Ćertić dobio 18.000 evra za reklamu, kaskader oduševio Norvežane! (Foto)

Uroš Ćertić dobio je18.000 evra za dvonedeljni aranžman u reklami koju je snimio za najveću Akademiju kaskadera u Norveškoj "ISA" i istoimeni studio, a kaskader koji je u dosadašnjoj karijeri snimao filmove sa raznim svetskim zvezdama, u ovoj reklamnoj kampanji nema nimalo lak zadatak.

Uroš Ćertić dobio 18.000 evra za reklamu, kaskader oduševio Norvežane! (Foto)



Ivana Stamenković Sindi proslavila ćerkin rođendan bez Uroša Ćertića!
Naš najpoznatiji i najtraženiji kaskader Uroš Ćertić, bivši učesnik VIP Velikog Brata snimio je reklamu za najveću Akademiju kaskadera u Norveškoj "ISA" i istoimeni studio. Za ovaj dvonedeljni angažman Uroš je zaradio čak 18.000 evra.



"Uroš od prošle godine dobija mnogo ponuda za različite poslove, ali pravi dobru selekciju. Bitna mu je bezbednost, kao i uslovi rada. Srećan je što je u prilici da bira, a presrećan je odleteo u Norvešku jer osim zarade od 18.000 evra za reklamu, ovim putovanjem otvara sebi mnoga vrata. U Norveškoj se sve češće snimaju najčuveniji filmovi, i dobri kaskaderi su veoma traženi i dobro plaćeni. Uroš će se vratiti sredinom aprila, a onda će ponovo za nekoliko meseci ići zbog novog angažmana", rekao je Urošev prijatelj.

Uroš, koji je u dosadašnjoj karijeri snimao sa Vilom Smitom, Benom Stilerom, Selmom Hajek i brojnim planetarnim zvezdama, u ovoj reklamnoj kampanji nema nimalo lak zadatak. Kaskader se u reklami spaljuje, odnosno ceo gori i radi fascinantne kaskade sa automobilom.



Uslovi rada su mu izuzetno dobri, a visokobudžetna produkcija, garantuje mu i sigurnost. Ipak, negde u dubini svog bića, Ćertić pored treme ima malu dozu straha, iako to poriče, ali pred put u hladnije krajeve priznao je da je zabrinut: "Vidimo se za dve nedelje...ako preživim", napisao je Uroš na svom Fejsbuk profilu.

"Odličan posao je u pitanju. Prezadovoljan sam što su mene izabrali za najzahtevnije kaskade. Sve odlično teče, a već krajem leta se na dve nedelje vraćam na ovu akademiju jer postajem njihov instruktor. Upoznao sam gradove Mos i Oslo",  rekao je zadovoljno kaskader.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Uros Uki Certic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>