Style

Ljubav

Dolče i Gabana: Viktorija Bekam nije modna dizajnerka (Video)

Iako su kreacije Viktorije Bekam nošene od strane Kameron Dijaz i Blejk Lajvli, kao i mogih drugih, i svet jednostavno ne može da je se zasiti, dvojac Dolče i Gabana ne smatra tako. Ako je suditi po njima Viktorija uopšte ne priznaju za modnu dizajnerku.

Dolče i Gabana: Viktorija Bekam nije modna dizajnerka (Video)Dejvid i Viktorija Bekam kupili vilu u kojoj je ubijen Versaće
Domeniko Dolče i Stefan Gabana su razočarani revijom Viktorije Bekam u Londonu, i kako navode to što je Bekamova kreirala ne spada u viskoku modu već u svakodnevne stvari koje se mogu naći u svakom butiku.

"Dobra je u svom poslu, ali teško da je možemo nazvati dizajnerkom", rekli su modni kreatori. Oni su naveli kako je Italija kolevka mode, a Britanci nikako ne mogu da budu dobri dizajneri i da ih uopšte ne priznaju kao takve, uključujući i Viktoriju.

Bekamovoj ovi komentari naizgled nimalo ne smetaju, ona se uveliko sprema da novu kolekciju predstavi javnosti, a pored toga otvara i prodavnicu obuće i aksesoara u Londonu.Autor: A.K.
Foto: Ilustracija/Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>