Region

Svet

Fatalna Seka Aleksić šalje sočan poljubac, i to - pogledajte kakav! (Foto)

Seka Aleksić je pre samo pet dana obradovala publiku novim hit singlom i spotom "Mamurna" u kojem je pokazala savršen stas, a usled svake objavljene fotografije čini se kako nas iznova iznenađuje sve boljom figurom.

Fatalna Seka Aleksić šalje sočan poljubac, i to - pogledajte kakav! (Foto)



PREMIJERA! Seka Aleksić MAMURNA - novom pesmom i spotom za korak ispred svih! (Video)
I dok svoje fanove ostavlja u nestrpljivom iščekivanju još dvadesetak dana, kada će objaviti još jedan spot i to za pesmu "Brodolom" u kojoj će joj se pridružiti reper Đus, Seka Aleksić se redovno oglašava na društvenim mrežama pa nam ni ovaj put nije promakla najnovija fotografija koju je poklonila armiji vernih pratilaca na Fejsbuku, a trenutno ih broji 645 hiljada.

Seka Aleksić - Brodolom ili pobednički tron? Kraljica i Đus uspešno završili snimanje spota! (Foto)
U zavodljivoj pozi i senzualnog pogleda, leđima okrenuta i u dugoj ljubičastoj pripijenoj haljini koja jasno otkriva njene ženstvene obline akcentujući upravo zategnutu zadnjicu, pevačica je poslala sočan poljubac, a malo koji muškarac će ostati imun na ovakav prizor.


Foto: Miloš Nadaždin

I dok uspešno postiže sve obaveze na poslovnom i privatnom planu pa je tako posetila i nedavno održan Belgrade Fashion Week, Seka po svemu sudeći uspeva da se posveti i redovnim treninzima, a za njen savršen izgled, kako je nedavno izjavila, najviše duguje čučnjevima.

Dakle, drage dame, poslušajte Sekin savet i na vreme počnite sa pripremama za predstojeće leto. Kao što vidite, trud se višestruko isplati.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija / Facebook/Seka Aleksić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>