Region

Svet

Poslušajte novi hit Roka Kasumovića - Što me nisi čekala! (Foto+Video)

Najnoviji singl Roka Kasumovića pod nazivom "Što me nisi čekala", ako je suditi po dosadašnjim komentarima i reakciji publike, pretenduje da bude pravi ovogodišnji hit. Za objavljenu pesmu realizovan je i video spot koji vam premijerno predstavljamo na našem portalu.

Poslušajte novi hit Roka Kasumovića - Što me nisi čekala! (Foto+Video)



Roko Kasumović rođen je u Crnoj Gori, a trenutno živi i boravi u Hanoferu u Nemačkoj. Još od detinjstva pokazuje veliku ljubav prema muzici. Od svoje petnaeste godine počeo je sa pevanjem po raznim slavljima, restoranima i kafanama, gde je svojom specifičnom bojom glasa stekao veliki broj obožavalaca koji su ga poredili sa najvećim pevačkim zvezdama, poput Šabana Šaulića, Šerifa Konjevića i drugih.

Zbog finansijske situacije nije imao mogućnosti da se posveti profesionalnom pevanju pa je u potrazi za boljim životom krenuo za Nemačku. Kako je vreme odmicalo, ostvario se i njegov san; objavio je prvi singl "Ti si ono što mi treba", u izdanju Južnog vetra. Svi koji su čuli pesmu i odgledali spot imali su samo pozitivne komentare.



Posle pauze od godinu dana, Roko odlučuje da promeni stil i producenta. Sudbina ga je ponovo odvela u Beograd, gde uspostavlja kontakt sa čuvenim producentom S. Stefanovićem - Slavkonijem. Rezultat uspešnog rada je pesma "Što me nisi čekala" koja je za par dana pridobila veliki broj fanova, koji, kako kažu, predviđaju veliki hit u 2014.

Roko je veoma zadovoljan pesmom i reakcijom publike i uveliko nastupa po brojnim proslavama, klubovima i diskotekama širom Zapada, a stižu čak i pozivi iz Bosne. Za pesmu "Što me nisi čekala" urađen je i spot u režiji Saleta Jankovića.



Pevač se ovom prilikom iskreno zahvaljuje gospodinu Slavkoniju koji je učestvovao u realizaciji njegovog spota, kao i svima ostalima koji su imali udela u tom projektu. Za sve one koje interesuje, Rokova saradnja sa Slavkonijem se nastavlja, a na pitanje šta se to novo sprema, za naš portal je rekao: "Biće to jedno veliko iznenađenje za moje fanove i sve one koji vole mene i moj rad".



Do tada nam ostaje da uživamo u novom hitu Roka Kasumovića za 2014. godinu "Što me nisi čekala", koji premijerno možete poslušati na našem portalu. Uživajte!



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>