Region

Svet

Ceca Ražnatović: Tražim nekog ko će mi pružiti pravu ljubav, gladna sam ljubavi!

Pevačica Ceca Ražnatović je odlučila da otkrije da voli to što vodi povučen život, da ne juri ljubav, i da čeka pravog. Njoj su provodi po gradu strani, a sebe ne doživljava kao nedostižnu.

Ceca Ražnatović: Tražim nekog ko će mi pružiti pravu ljubav, gladna sam ljubavi!



Ceca Ražnatović: Zamišljam svoje venčanje na plaži plave lagune
Srpska folk zvezda Ceca Ražnatović je u intervjuu za Blic odlučila da otkrije pojedinosti vezane za svoj ljubavni život. Otkrila je da je tip žene koji ne prilazi muškarcima, a pošto ne izlazi u grad bez povod potencijalnim udvaračima je teško da joj priđu. No, pevačica ne planira da pomeni svoj miran život.

Ceca Ražnatović: Novinari su krivi što nemam dečka!
"Živim miran, povučen život i to nije nikakav stereotip ili moje foliranje. Na taj način ne uskraćujem sebi ništa jer se ljubav ne juri i ne traži, ona te nađe kada treba. Prijatelji se sa mnom šale da kod kuće čekam pravog", rekla je Ceca, a zatim i priznala da retko izlazi.

"Ne skitam po gradu jer ne volim da izlazim bez povoda, tako da potencijlani udvarači i nemaju mnogo prilika da mi priđu. Neke verovatno time odbijam, ali jake i sposobne muškarce sigurno ne. Sebe ne doživljavam kao nedotsižnu jer sam, kao i sve žene, ranjiva i gladna ljubavi, ali profesija stvara drugačiju percepciju o meni. I u takvim okolnostima mi ne manjka udvarača".

Sprska diva je takođe dodala da je ona žena koja ne prilazi mušarcima prva: "Tip sam žene koji ne startuje muškarce, već smatram da je njima dato da osvajaju i da se trude oko mene. Ako mi se muškarac dopadne, direktna sam i tu nema dileme. Ista je stvar i iako mu se ne dopadne potencijlani udvarač. Nikome ne pružam lažnu nadu jer volim fer odnose u svakoj komunikaciji".

"Moja deca, kao i kompletna porodica, navijaju da nađem nekog uz koga ću biti srećna i ko će mi pružiti pravu ljubav", dodala je pevačica i rekla da se Veljko i Anastasija ne mešaju u njen izbor.

Autor: A.K.
Izvor: Pressonline.rs/Blic
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>