Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran i Bedirhan su nestali, dolazi do velike tragedije! (Foto)

Narin saopštava Boranu da mu je supruga ponovo u opsnosti, jer je Umu čula Zinara kada mu je govorio, da se drži podalje od supruge. Emre i Sila se nadaju da će Dilaver ipak pristati na njihovu pondu.

Serija Sila večeras: Boran i Bedirhan su nestali, dolazi do velike tragedije! (Foto)



Serija Sila večeras: Silu u Istanbulu dočekuje neprijatno iznenađenje, ponovo joj je život u opasnosti? (Foto)
Boran dolazi u Istanbul kako bi zaštito svju suprugu, ulazi u trenutku kada Emre i Dilaver započinju svađu, dok Sila pokušava da smiri situaciju.  Nakon njegovog ulaska Sili se pojavljuje osmeh na licu, jer shvata da je suprug ipak na njenoj strani i da želi da joj pomogne.

Dilaver mu saopštava da su on i Sila postali partneri, ali Borana ne intresuje firma, nego mu govori da pazi šta radi inače će imati posla sa njim, a onda se okreće ka ženi i pita je da li je ovaj dolazak bio vredan svega. Sila se isog dana vraća u Midjat i doživljava šok kada Berdihana ne zatekne u sobi. Panično zove Ajše kako bi joj rekla gde joj je nestao sin, shvata da ga je Boran odveo samo da bi joj napakostio.



Pokušava Borana da dobije na telefon, ali on i dalje ne želi da komunicira sa njom. Berdihan i Boran odlaze kod žene koja ga je odgajila. Sila priča sa Abahuom i govori mu kako sumnja da će joj muž ikada oprostiti ovako nešto. Misli da je zbog toga uzeo Berdihana i plaši se da ga neće videti više.

Iako joj je čudno Boranova dadilja ne shvata razlog zbog koga je samo Boran sa sinom došao, moli je da mu dozvoli da prespavaju tu. Narin smiruje Silu i govori joj da nema razloga za toliku brigu, jer je Berdihan ipak sa ocem.

Očajna Sila u dnevnoj sobi gleda video koji joj je ostavio Boran u kome je moli za oproštaj. Boran izlazi iz kuće kako bi kupio mleko za sina, u momentu kada se javlja Sili na telefon biva upucan, da li će ovoga puta uspeti da preživi ili će doći do ne predviđenih okolnosti?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>