Gole voditeljke usred emisije! (Video)

Dve voditeljke tok šoua "The View" inspirisane insertom iz serije "Girls", odlučile su da na specifičan način odjave emisiju, tako što su se poskidale svoje bluze i ostale samo u toplesu.

Gole voditeljke usred emisije! (Video)Voditeljke Dženi Mekarti i Šeri Šepard tok šoua "The View“ poznate po svom humoru, odlučile su da odjave svoju emisiji u stilu inserta iz serije "Girls" u kome Lena Danam skida sve sa sebe obučena u vrlo intresantan donji veš, pogledajte:Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Izvor: Svet Plus

Komentari

Ova štreberka je premlatila momke u teretani! VIDEO

Ova štreberka je premlatila momke u teretani! VIDEO

Devojka se pretvarala da je nespretna početnica u tajlandskom boksu i zamolila dva momka da sparinguju sa njom. Momci su bili ubeđeni da je zalutala, ali su ipak pristali i ono što je usledilo će dugo pamtiti.

Tekstualna vest22. maj 2015

Ovaj detlić je rešio da obori drvo! VIDEO

Ovaj detlić je rešio da obori drvo! VIDEO

Snimak detlića iz kanade koji je jedan od najvećih primeraka svoje vrste nemilosrdno komada drvo i izgleda da će prestati tek kada ga obori. Detlići se hrane mravima i termitima tako da se moraju potruditi za obrok.

Tekstualna vest21. maj 2015

Pogledajte kako muškarci podnose porođaj! VIDEO

Pogledajte kako muškarci podnose porođaj! VIDEO

Brojni stručnjaci misle da tokom porođaja žene osete najveći fizički bol u životu, ali naravno nemaju svi muškarci takvo mišljenje. Nekoliko muškaraca je pristalo da proveri kako to izgleda i koliki je to zapravo bol.

Tekstualna vest20. maj 2015

Smešno

Ostalo