Region

Svet

Ples sa zvezdama: Prvo ispadanje u ponedeljak! Željko Samardžić specijalni muzički gost

Prvo ispadanje u takmičenju "Ples sa zvezdama" dogodiće se u ponedeljak 7. aprila od 21h na TV Prva, a samo dan ranije u istom terminu na plesnom podijumu počinje prava borba. Specijalni muzički gost biće Željko Samardžić koji će dobrim ritmom dodatno zagrejati atmosferu u studiju.

Ples sa zvezdama: Prvo ispadanje u ponedeljak! Željko Samardžić specijalni muzički gost



Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić navikao na visoke potpetice - uvijanje mu najteže pada!
Četrnaest parova spektakularnog takmičenja "Ples sa zvezdama" će pokazati svoje plesačke sposobnosti u standardnim i latinoameričkim plesovima, pred strogim sudijama koji jedva čekaju da daju prve ocene. Ključnu ulogu imaće i gledaoci koji će putem sms-a glasati za svoje omiljene plesače.

Ples sa zvezdama: Tamara Dragičević zdušno navija za kolegu Ivana Mihailovića!
Pred učesnicima je ozbiljan zadatak, a vremena za trening i uvežbavanje malo. Svi su uzbuđeni jer im je stalo da se pokažu u što boljem svetlu i ostanu u igri što duže. Ko ostaje, a ko nas napušta presudiće sudije koje će komentarisati i ocenjivati svaki pojedinačni nastup, kao i publika koja glasa sms-om.

Ipak, rezultati će nam biti poznati tek narednog dana, u ponedeljak, kada će se u nastavku emisije od 21 sat objaviti kako je glasala publika. Njihovi glasovi pretvaraju se u poene i sabiraju sa poenima sudija. Dva para sa najmanjim brojem bodova će otići u svojevrsni plesni dvoboj, nakon kojeg će par koji se lošije predstavio definitivno napustiti takmičenje. Specijalni muzički gost je Željko Samardžić koji će dobrim ritmom dodatno zagrejati atmosferu u studiju.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>