Svet

Region

Gvinet Paltrou i Kris Martin imali otvoreni brak, dozvoljavala mužu da spava sa drugim ženama!

Gvinet Paltrou i Kris Martin odlučilu su da se rastanu nakon deset godina braka, a prema pisanju stranih medija poznati par je imao otvoreni brak, pa je glumica suprugu dozvoljavala i da bude sa drugim ženama.

Gvinet Paltrou i Kris Martin imali otvoreni brak, dozvoljavala mužu da spava sa drugim ženama!Gvinet Paltrou i pored razvoda sa Krisom Martinom prati Koldplej na turneji
Otkako je glumica na svom blogu napisala da se rastaju, Gvinet Paltrou i Kris Martin pokušavaju da ostanu u prijateljskim odnosima, pa su čak zajedno odmarali i na Bahamima. Prema pisanju stranih medija,  to im uspeva jer su već nekoliko puta prekidali i mirili se, a njihov konačni razlaz bio je samo pitanje vremena. Par je navodno imao otvoren brak i Gvinet Krisu nije branila da se viđa sa drugim ženama.

"Razdvojili su se i fizički i emocionalno. Uvek im je bilo prijatnije da neke stvari rade odvojeno i niko nije mislio da je to nešto neobično", rekao je izvor za jedan američki časopis i dodao kako ih je sve to dovelo do prevara i veza sa drugim ljudima.

"Gvinet nikad nije bila ljubomorna. Ona se vodila filozofijom "odrasli smo, sami donosimo sopstvene odluke"  tvrdi izvor.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>