Region

Svet

Aleksandra Stojković Džidža: Duet sa Halidom Bešlićem će obeležiti početak moje karijere!

Aleksandra Stojković Džidža snimala je spot za pesmu "Karta svijeta", koju je otpevala u duetu sa Halidom Bešlićem, za koji kaže da joj mnogo znači i da će sigurno obeležiti početak njene karijere.

Aleksandra Stojković Džidža: Duet sa Halidom Bešlićem će obeležiti početak moje karijere!



Aleksandra Stojković Džidža odgovara na kritike: Ništa drastično nisam promenila u izgledu!
Pevačica je nedavnozajedno sa Halidom Bešlićem snimila spot za pesmu "Karta svijeta" i za tu priliu se potrudila da izgleda savršeno, smršala je najmanje pet kilograma, a uz to je nadogradila kosu.

"Želela sam da izgledam drugačije i mislim da sam u tome uspela. Vredno sam vežbala u teretani otkako sam izašla s "Farme", a što se frizure tiče, red je bio da i tu napravim neke promene. Moj menadžer Rajko Mijanović maksimalno se trudi oko mojih nastupa i zahvaljujući njemu sve odlično funkcioniše", rekla je Džidža i dodala da je ipak najvažnije što je njen duet s Bešlićem došao do srca publike, pa je ubeđena da će im se i spot, koji je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, podjednako dopasti.

"Pesma je brza, u bugarskom fazonu. Mislim da sam je dobro iznela i da će me publika prihvatiti u tom brzom maniru", rekla je Džidža.

"Ja moram da kažem da sam presretna zbog cele te priče. Prvo, Halid, mislim ja ga zovem čika Halid je čovek koga ja znam od malih nogu i neko uz čije sam pesme rasla a danas ih često pevam na svojim nastupima. Taj duet je nešto što meni zasita mnogo znači i nešto što će sigurno obeležiti moj početak karijere", rekla je Džidža.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Aleksandra Dzidza Stojkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>