Svet

Region

Orlando Blum dobio zvezdu na Bulevaru slavnih (Foto)

Orlando Blum dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih, poznati glumac još jedan je u nizu slavnih ličnosti čije će se ime naći na holivudskoj stazi, a zahvaljujući svojim brojnim ulogama nalazi se na 22. mestu liste najuspešnijih slavnih glumaca.

Orlando Blum dobio zvezdu na Bulevaru slavnih (Foto)



Orlando Blum zbunio Mirandu Ker! Neprijatan i neočekivan susret bivših supružnika (Video)
Poznati glumac Orlando Blum još jedan je u nizu slavnih ličnosti čije je ime ispisano na stazi slavnih u Holivudu. Zahvaljujući ulogama Vila Tarnera u "Piratima sa Kariba" i vilenjaka Legolasa u priči J. R. R. Tolkina, nalazi se na 22. mestu liste nauspešnijih glumaca svih vremena.



Na ceremoniju otkrivanja zvezde, Orlando je došao u pratnji svog trogodišnjeg sina Flina, koji je poput oca uspešno pozirao prisutnim fotografima: "Za nekoga ko je odrastao u Londonu, Holivud se čini kao mitsko mesto", izjavio je Orlando i dodao:

"Živim normalnim životom i to mi se sviđa. Sve se malo promenilo nakon rođenja mog sina jer sada želim da budem prisutan u njegovom životu, što je više moguće".



Ceremoniji su prisustvovali brojne kolege, kao i rodbina, ali je izostalo prisustvo Orlandove bivše supruge Mirande Ker. Orlando Blum završava snimanje filmova "The Hobbit: There and Back Again", koji će se u bioskopima pojaviti 17. decembra.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>