Svet

Region

Mihael Šumaher nije u vegetativnom stanju, prebacuju ga na rehabilitaciju?

Mihael Šumaher nalazi se 94. dan u indukovanoj komi, a prema poslednjim informacijama progroze postaju sve više ohrabrujuće, jer će prema rečima Sabine Kem svetski šampion u Formuli 1 neće ostati u vegetativnom stanju, a tim lekara planira i da ga prebaci u rehabilitacioni centar.

Mihael Šumaher nije u vegetativnom stanju, prebacuju ga na rehabilitaciju?



Felipe Masa: Za Mihaela Šumahera se molim svakog dana, tako će i ostati dok se ne oporavi! (Foto)
Iako u poslednje vreme svetski mediji prenose različite prognoze oko oporavka Mihaela Šumahera, koje su uglavnom negativne, nemački Bild piše kako mu je stanje bolje i da se čak razmatra mogućnost i njegovog preseljenja u rehabilitacioni centar, a takve navode potvrdila je menadžerka svetskog šampiona Sabina Kem.

"Mihael pokazuje znakove poboljšanja. Nije istina da leži u vegetativnom stanju", rekla je Sabina i dodala da je stanje legendarnog vozača i dalje teško i da se kod povreda mozga jednostavno ne može ništa prognozirati, a vitalne funkcije mogu da se poboljšaju ili pogoršaju za samo jedan dan.

Menadžerka Sabina Kem, takođe je demantovala i navode da Mihaelova supruga Korina gradi medicinski apartman vredan 15 miliona franaka, koji će biti u sklopu njihovog letnjikovca u Švajcarskoj, kako bi mogla da neguje supruga kada napusti bolnicu.

"Glasine da Korina gradi medicinski apartman za Mihaela su netačne", rekla je Sabina i dodala da se taj letnjikovac gradi za oca Mihaela Šumahera koji će se uskoro preseliti tamo.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Scumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>