Region

Svet

Saša Popović podržao Radu Manojlović i njenog dečka u humanosti

Humanitarnu akciju u sklopu koje će u utakmici učestvovati popularna imena naše muzičke scene i ekipa filmskog projekta "Montevideo", a koju će organizovati Rada Manojlović sa dečkom Momirom Gajićem, podržao je i direktor Grand produkcije Saša Popović.

Saša Popović podržao Radu Manojlović i njenog dečka u humanostiVeliko pomirenje! Saša Popović i Dara Bubamara zagrljeni posle pet godina!
Momir i Rada će zajedno sa Danijelom Beronjom i ekipom filma "Montevideo" krajem aprila ili početkom maja organizovati humanitarnu utakmicu za Uroša Karapandžića iz Pećinaca, obolelog od celebralne paralize i kojem je neophodna finansijska pomoć kako bi nastavio lečenje.

Rada Manojlović putuje u Ameriku: Uželela sam se Momira jako!
Utakmica u fudbalu bi trebalo da se održi između ekipe filma "Montevideo", a sa druge strane da bude ekipa "Estrada" u kojoj bi bili poznati pevači. Cela ideja se svidela i predstavnicima "Grand produkcije", kao i Saši Popoviću koji je lično podržao ovu akciju.
 
Inače, Rada Manojlović i njen dečko često su sami i van medijske pompe finansijski pomagali Karapandžića, tako da nije iznenađujuća organizacija i ovakve akcije.

Autor: B.B.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Ilustracija/screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>