Region

Svet

Suzana Mančić: Kasno je za udaju, vreme mi ističe

Voditeljka Suzana Mančić je do sada izdala dve autobiografije, a planira da izda i treću knjigu. Za sebe kaže da će verovatno uvek biti večita verenica, i da joj papiri za brak ništa ne znače, a treća knjiga će se umesto autobiografskim baviti drugim temama.

Suzana Mančić: Kasno je za udaju, vreme mi ističe



Suzana Mančić dobila ne tako laskav komentar od udvarača
Televizijska voditeljka Suzana Mančić nakon dve izdate knjige izdaje i treću, iako su prethodne dve bile autobiografske kako Suzana kaže treća knjiga će se baviti drugim temama.

"Oni koji su pročitali moje autobiografije kažu da sam sazrela kao pisac. Kada sam se već raspisala, što da ne nastavim? Sada ću pisati o porodičnim tajnama. Svaka porodica krije neku tajnu i gura je pod tepih. Želim da ispričam priču koja će na momente biti lepa, potresna i neće imati srećan kraj. Pisanje je kao kuvanje. Postoji osnovni recept, a od majstora zavisi koliko će jelo biti ljuto, masno i začinjeno", priča Suzana.

Suzana kaže da ne planira da staje na ludi kamen da bi ozvaničila svoju vezu sa Smieonom Ocomokosom. Njoj papiri ništa ne znače. "Verovatno ću zauvek zadržati status večite verenice. Vreme mi ističe, kasno je za udaju. Ćerke su velike, pa će uskoro one da budu nečije verenice. Papir mi ništa ne znači, pod uslovom da svake godine obnovimo zaruke i verenički prsten. Ne mora to da bude na putovanju, ponekad je dobro da se to uradi na glupom mestu, recimo u liftu ili taksiju. To mi se još nije desilo.", rekla je voditeljka.

Autor: A.K.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>