Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tamara Dragičević zdušno navija za kolegu Ivana Mihailovića!

Šou "Ples sa zvezdama" je napokon počeo, a Tamara Dragičević je otkrila za koga će navijati u ovom plesnom spektaklu koji ćemo iz nedelje u nedelju pratiti, njene simpatije pobrao je Ivan Mihailović.

Ples sa zvezdama: Tamara Dragičević zdušno navija za kolegu Ivana Mihailovića!



Ples sa zvezdama: Takmičari dobili svoje partnere, od sledeće nedelje počinju eliminacije! (Foto)
Svi su sa velikim očekivanjima dočekali "Ples sa zvezdama", a Tamara Dragičević je otkrila svoje mišljenje o šou, kome je u takmičenju naklonjena, kao i da joj se sviđa humanitarni karakter takmičenja.

"Iako možda ne bih trebala, ali moram naglasiti da ću zdušno navijati za Ivana Mihailovića. On je moj kolega sa klase, i uvek mi je nesebično pomagao kada god bih na Akademiji imala poteškoća sa nekom plesnom koreografijom. Zaista je sjajan plesač"

Ples sa zvezdama je počeo, Ana Kokić otvorila šou u ulozi Rijane (Foto)
Iako joj je Ivan na prvom mestu ona je priznala da su joj i drugi takmičari zanimljivi: "I drugi takmičari su veoma kvalitetni, biće zanimljivo pratiti to nadigravanje. A i pre svega lepo je što je ceo koncept humanitarnog karaktera".

Na čitavu ideju ovog plesnog spektakla Tamara je pozitivno iznenađena, i odlučila je da prati nove nastupe i čitavu emisiju. "Dopada mi se koncept šoua i učesnici su mudro odabrani. Rado ću ga pratiti iz nedelje u nedelju, kad god imam vremena", kaže Tamara.

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>