Region

Svet

Dragan Marinković Maca priveden u policijsku stanicu!

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca je kako navodi izvor iz policije u nedelju vozio auto sa registarskim tablicama koje su istekle, pa je zbog toga priveden u policijsku stanicu dežurnom sudiji za prekršaje.

Dragan Marinković Maca priveden u policijsku stanicu!



Dragan Marinković Maca: Marija Šerifović je trudna, a ja sam otac!
Voditelj Dragan Marinković Maca je navodno u nedelju priveden u policijsku stanicu jer je vozio auto sa registarskim tablicama koje su istekle, čime je prekršio saobraćajna pravila i priveden sudiji za prekršaje.

"Loznička policija privela je Dragana Marinkovića zbog vožnje automobila sa registarskim tablicama koje su istekle. Marinković je u nedelju ušao u Srbiju iz Bosne, i u mestu Lešnica kraj Loznici zaustavljen je oko 18.40 u rutinskoj kontroli saobraćaja. Međutim, ispostavilo se da njegov automobil, sa tablicama Stare Pazove, nije registrovan. On je odmah priveden dežurnom sudiji za prekršaje i uredno je platio kaznu od 6.500 dinara" izjavio je izvor iz policije.

"Ne znam o čemu pričate. Ukucajte na Fejsbuku Dragan Marinković Maca, nađite moj fan pejdž i videćete šta sam u nedelju vozio. To vam je odgovor" rekao je kratko Maca za "Alo!", ali na pomenutoj društvenoj mreži ništa nije pronađeno.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printcreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>