Region

Svet

Jelena Rozga pre muzičke karijere čuvala ovce u rodnom selu

Ako je verovati meštanima Blizne, Jelena Rozga je u detinjstvu čuvala ovce, iako se kasnije okrenula muzici. Ljudi iz sela u kome je pevačica odrasla rekli su samo najbolje za nju, da je pamte kao veoma dobru devojku.

Jelena Rozga pre muzičke karijere čuvala ovce u rodnom seluJeleni Rozgi fanovi poručili da promeni obuću: Kupićemo ti nove cipele! (Foto)
Iako se na kraju okrenula muzičkoj karijeri Jelena Rozga je u selu Blizna u kom je odrasla čuvala ovce, a meštani za nju imaju samo reči hvale i pamte je kao dobru devojku, za čiji glas smatraju da je zaslužan upravo kraj iz koga je potekla. "Čuvala je ovce i jarce kao dete. Normalno, to su seoski običaji. To je kod nas tako oduvek. Mislim da o njoj nema ništa loše da se kaže već samo dobro – Jela je prava cura i gotovo", istakli su meštani ovog malog mesta.

Kažu da je za njen glas prvenstveno zaslužan kraj u kome je odrasla. "Znam njenog oca s kojim sam pevao kao momak. On i ja smo bili prave barabe i pretpostavljam da je sve krenulo od toga jer smo mi bili pravi pevači, a tako je i ona sad prava pevačica i legenda za naše mesto i za naš kraj", rekao je sused.

Najveća čast meštana pevačicinog rodnog sela bi bila upravo ta da Jelena napravi koncert u Blizni, a da li će hrvatska zvezda stvarno učiniti taj korak ostaje da se vidi.

Autor: A.K.
Izvor: RTL/Telegraf
Foto: Facebook/Jelena Rozga

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>