Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila donosi ishitrenu odluku koja može da joj ugrozi brak, hoće li joj Boran oprostiti? (Foto)

Esma saznaje da je Burhan mrtav i odmah shvata da je Dilaver umešan u njegovo ubistvo. Dilaver ucenjuje Esmu da jedan deo kompanije čiji je Burhan bio vlasnik prepiše na sebe, jer će tako zajedno uspeti da unište Silu i Borana.

Serija Sila večeras: Sila donosi ishitrenu odluku koja može da joj ugrozi brak, hoće li joj Boran oprostiti? (Foto)



Serija Sila večeras: Odnos između Sile i Borana je sve napetiji! Esma saznaje da je Burhan mrtav, da li će pristati na Dilaverovu ucenu? (Foto)
Esma dolazi u posetu kod Sile, kako bi joj saopštila odluku. Sila iznervirana govori Narin da ne zna šta da učini jer Boran ne želi da komunicira sa njom, a u strahu je da će Dilaver uz pomoć Esme uspeti da je uništi. Esma i zvanično postaje jedan od vlasnika deonica u Silinoj kompaniji.

Boran uporno odbija Sili poziv stavljajući joj do znanja da je i dalje ljut na nju zbog Emreove, uspeva da ga dobije na Abahuov telefon, ali joj on govori da nema vreme i da će razgovarati kasnije. Dilaver odlazi kod Ahmet age i zahvaljuje mu se što je ubio Burhana, jer mu je tako otvorio put za novo uništenje Borana i Sile. Ahmet mu govori kako je Emre bio u poseti kod Sile i kako ima još jednu novost za njega.



Boran sklapa posao sa osobom koja će mu pomoći da nastavi izgradnju škole. Iako je zahvalan Ahmet agi što je uradio posao za njega, Dilaver odbija da ga vrati u pleme, jer ne želi da se suprotstavlja ocu.

Sila dolazi u Boranovu kancelariju kako bi mu objasnila šta spremaju Esma i Dilaver, ali on i dalje ne želi da je sasluša. Esma obaveštava Emrea kako je ona nova partnerka u kompaniji i zahteva sastanak sa njimu firmi. Sila saopštava Boranu da sutra putuje u Istanbul i da on ne može da je zaustavi. Takva informacija izaziva ogroman bes kod Borana. Da li će ovakva Silina odluka stvoriti nove neprilie u njihovom braku?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>