Region

Svet

U čemu su se to Željko Joksimović i Kristina Kovač napokon složili? (Foto)

Bivše sudije X Factor Adrie i cenjeni muzičari Kristina Kovač i Željko Joksimović, konačno su se posle višemesečnih bockanja i razilaženja u stavovima tokom popularnog muzičkog takmičenja, u nečemu složili.

U čemu su se to Željko Joksimović i Kristina Kovač napokon složili? (Foto)



X Factor Adria: Željko Joksimović - Stojim iza svojih izjava, nema kajanja!
Već je uveliko poznato da Željko Joksimović i Toni Cetinski pripremaju publici poslasticu u vidu duetske pesme, koja i pre objave zahvaljujući vrsnim muzičarima obećava istinski hit.

Jedan od naših najboljih kantautora podelio je sa fanovima informaciju da će duet obilovati perfektnim gitarama koje je u njegovom studiju Minacord snimio maestralni Aleksandar Sedlar. Na tu temu se ubrzo oglasila i Željkova "rivalka" u X Factoru Kristina Kovač napisavši šaljivu konstataciju: "Bez Sedlare nema gitare", našta joj je Željko odgovorio: "Živa istina, gle, počeli smo da se i slažemo u nečemu".


Iako će prvi regionalni X Factor Adria jednim delom ostati upamćen po varnicama između Kristine i Željka, nije strano da se ove kolege na poslovnom terenu međusobno jako uvažavaju i cene. Suvišno je diskutovati njihovu profesionalnost, a obzirom da će pomenuti duet dvojice pevača uskoro ugledati svetlost dana, ne sumnjamo da će Kristina veoma brzo imati još neku reč hvale.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>