Region

Svet

Anabela Atijas: Prijateljstvo sa Cecom Ražnatović ne koristim kao reklamu

Anabela Atijas dugogodišnja je prijateljica Cece Ražnatović, a pevačica otkriva da nikada nije želela da potencira svoje druženje sa našom najvećom muzičkom zvezdom, kao i da od  toga nikada nije pravila reklamu.

Anabela Atijas: Prijateljstvo sa Cecom Ražnatović ne koristim kao reklamuLuna Đogani proslavila 18. rođendan, Anabela odala tajnu: Ceca je spasila situaciju! (Foto)
Pevačica Anabela Atijas nakon porođaja sa malom Blankicom dugo je odsustvovala sa muzičke scene, a u emisiji Glamur otkriva da priprema veliki povratak, kao i da se jako uželela nastupa i muzike.

"Trebao mi je ovaj trenutak da budem sa svojom porodicom, sada sam lepo napunila baterije i mogu da se vratim na muzičku scenu", rekla je Anabela i dodala da sa pesmom "Lujke" koju je izdala pre dva meseca nije bila spremna za veliki povratak.

Anabela dodaje da svoje veliko prijateljstvo sa Cecom Ražnatović nikada nije želela javno da eksponira, kao i da joj isto nikada nije služilo za reklamu:

"Naše prijateljstvo zaista dugo traje i nema potrebe da se eksponira. Nije usiljeno, ne potencira se i ne služi za reklamu"; zaključila je Anabela.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>