Region

Svet

Dara Bubamara traži pravdu na sudu: Tužiću Vericu Rakočević!

Dara Bubamara odlučila je da tuži Vericu Rakočević zbog uvreda koje je uputila na račun njenog izgleda. Pevačica je rešila da se rasprava između nje i kreatorke okonča na sudu.

Dara Bubamara traži pravdu na sudu: Tužiću Vericu Rakočević!



Veliko pomirenje! Saša Popović i Dara Bubamara zagrljeni posle pet godina!
Verica Rakočević nedavno je u jednoj emisiji prokomentarisala u negativnom kontekstu izgled Dare Bubamare, uvređena pevačica rešila je da pravdu potraži na sudu, jer kako i sama kaže, ne može da poveruje da jedna starija žena može toliko da izvređa mladu osobu.

"Uopšte me estrada ne tangira. Kada sam gledala taj snimak, nisam mogla da verujem da neko stariji, žena u godinama može tako da ispljuje mene. Čak nije komentarisala garderobu, nego da sam mala, kratkonoga, itd. Pri tom, sve svetske zvezde su niže od mene, tako da mi je to malo zazvučalo zlobno i onda sam morala da joj odgovorim, a sada sam odlučila i da pravdu potražim na sudu",  rekla je razočarana pevačica i dodala:

"I naravno ko god bude ovako za mene rekao, a bilo je par njih koji su pričali, ja idem na sud, da tužim, jednostavno. Plati brate, pa da vidim da li ćeš moći sledeći put da pljuješ", rekla je pevačica u emisiji Exkluziv.

Dara Bubamara nikako ne može da oprosti Verici Rakočević komentar da žene sa kratkim nogama i velikom pozadinom ne treba da se oblače u usku garderobu, pa je odlučila da pravdu potraži na sudu.

Autor: J.B.
Foto: Miljana Petrovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>