Region

Svet

Sara Trajanović se nakon raskida sa Ivanom Marinkovićem vratila bivšem dečku!

Sara Trajanović rešila je da se nakon burne ljubavne avanture sa Ivanom Marnkovićem, vrati svom bivšem dečku Branku Obradoviću koji je i jedan od glavnih razloga raskida veze sa bivšim mužem Goce Tržan.

Sara Trajanović se nakon raskida sa Ivanom Marinkovićem vratila bivšem dečku!



Katarina Grujić u seksi scenama sa Sarom Jovanović: Očekujte neočekivano!
Sara Trajanović pomirila se sa svojim bivšim dečkom Brankom Obradovićem koji je raskinuo sa njom dvogodišnju vezu nakon avanture u rijalitiju Farma koju je imala sa Ivanom Marinkovićem i Akijem Markovićem. Ipak, manekenka je toliko zaljubljena u svoju bivšu ljubav, pa je na sve načine pokušavala da ga vrati u čemu je sada i uspela.

"Sara je bila mnogo zaljubljena u Branka, ali i on u nju, i bili su savršen par. Kada je rešila da uđe u rijaliti „Farma“, on je među prvima podržao i imao puno poverenje u nju. Nažalost, Sara ga je razočarala i veoma se pokajala zbog toga, jer je on nju maksimalno poštovao i držao kao malo vode na dlanu. Njena mama ume da kaže da je on taj koji ju je razmazio", kaže izvor i dodaje:

"On je imao plan da, kada se „Farma“ završi, veri Saru, jer je njihova veza bila jaka, stabilna i mislio je da ne može ništa da je poljulja. Kada se Sara vratila iz Turske, videla se sa Brankom i sedeli su više od tri sata i pričali. On poznaje Saru i jasno mu je bilo da se kaje zbog svega i da je svesna da je pogrešila. Dao joj je drugu šansu, ali je isto tako zamolio da ga ne eksponira u javnosti, jer njega to ne zanima", završava izvor blizak manekenki.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>