Ostalo

Smeno

Hrabrost ili ludost? Pet video snimaka Go Pro kamerom od kojih zastaje dah! (Video)

Ako ste se nekad zapitali kako se snimaju svi oni snimci od kojih zastaje dah i diže se kosa na glavi, odgovor je Go Pro kamera. Možda ste ipak jedna od onih osoba koji vole adrenalinske avanture da gledaju samo na ekranu, zato vam predstavljamo pet video snimaka zbog kojih će vam srce jače zalupati!

Hrabrost ili ludost? Pet video snimaka Go Pro kamerom od kojih zastaje dah! (Video)Kamera Go Pro je jedan od najboljih rekvizita koji možete da imate ako izvodite neke od vratolomija ili se bavite nekim sportom koji zaustavlja dah. Ona snima svaki sekund vratolomija, a ovde možete pogledati pet neverovatnih snimaka od kojih zastaje dah.

Neverovatni let kroz kanjon zabeležio je Maršal Miler, a od samog snimka srce zastaje na tren.Pogled ispod stopala Džejmsa Kingstona je više nego neverovatan! On se popeo na kran, i tu na vrhu se samo jednom rukom držao za čelilnu konstrkciju. Hrabrost ili ludost?Svi se sećamo Feliksa Baumgartnera i njegovog skoka kojim se potpisao na stranice istorije. Mali podsetnik tog neverovatnog događaja.Želite da barem na delić saznate kako je to leteti? Ovaj snimak će da vam pomogne da se barem na trenutak osetite kao da se vrhu sveta.Ako je parkur sport koji vas oduševljava onda će snimak mladića koji izvodi ovu vratolomiju da vas ostavi bez reči.Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>