Svet

Region

Gvinet Paltrou i pored razvoda sa Krisom Martinom prati Koldplej na turneji

Glumica Gvinet Paltrou se nakon deset godina braka razvodi od svog supruga Krisa Martina. I iako će brakorazvodna parnica biti u toku Gvinet je najavila da će biti na svim koncertima Koldpleja jer želi da njena deca budu što više sa ocem.

Gvinet Paltrou i pored razvoda sa Krisom Martinom prati Koldplej na turnejiGvinet Paltrou ostavila Krisa Martina zbog bivšeg dečka?
Brak Gvinet Paltrou i Krisa Martina trajao je deset godina, i do odluke o razvodu došli su zajedničkim dogovorom. Baš zbog toga glumica je izjavila da će ovog leta pratiti Krisa na turneji Koldpleja jer kako navodi želi da njena deca budu što više sa svojim ocem.

Gvinet Paltrou i Kris Martin se razvode posle 10 godina braka!
Iako je navodno razlog prekida braka prevara glumca želi da njena ćerka Apl (9) i sin Mouses (7) provedu što više vremena moguće sa Krisom.

Gvinet je inače navodno započela ljubavnu vezu sa bivišim dečkom Donavanom Jačekom, sa kojim je bila 90-tih godina. Šuškanja govore da je jedan od razloga prekida njihovog braka upravo Donovan. Pored svega bračni par je odlučio da ostane u prijateljskim odnosima, ako ni zbog koga drugog onda zbog svoje dece.

Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>