Svet

Region

Bred Pit i Anđelina Džoli otkrili još jedan detalj vezan za venčanje!

Bred Pit i Anđelina Džoli iako svoje planove oko venčanja drže u tajnosti, odlučili su da pre svadbe urade još jednu stvar. Slavni holivudski par rešio je da uradi identične tetovaže kojim će obeležiti najbitniji dan u njihovom životu.

Bred Pit i Anđelina Džoli otkrili još jedan detalj vezan za venčanje!Od anonimusa do svetskih zvezda - Slavni glumci na svojim prvim audicijama (Video)
Bred i Anđelina su odlučili da istetoviraju identične tetovaže povodom njihovog venčanja koje bi trebalo da se dogodi do kraja ove godine. Trenutno razmišljaju na kom će mestu napraviti crtež kako bi ozvaničili stupanje u brak.

"Bred želi da uradi nešto stvarno posebno, iako je iskreno malo čudan povod. Ipak, oni žele da imaju identične tetovaže na istim delovima tela", rekao je izvor blizak paru i dodao: "Bred se ponaša kao tinejdžer otkako su rešili da urade to.Nemojte da mislite da će to biti nešto vidljivonešto što će uvijek biti vidljivo. Verovatno će medijima reći da su obavili tetoviranje, ali znak svoje ljubavi ostaviće sakrivenim", zaključio je izvor, a prenosi dnevnik.hr.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>