Region

Svet

Jovana Joksimović prekida trudničko bolovanje, radi novu emisiju sa Srđanom!

Voditeljka Jovana Joksimović koja je pre samo nedelju dana sa televizije Pink otišla na trudničko bolovanje jer treba da se porodi krajem aprila, već se vraća na male ekrane.

Jovana Joksimović prekida trudničko bolovanje, radi novu emisiju sa Srđanom!



Svetlana Aleksić na TV Pink umesto Jovane Joksimović
Supruga Željka Joksimovića koja će za nepunih mesec dana na svet doneti dečaka, opet će od danas pred gledaoce televizije Pink. Ona je pre sedam dana uzela porodiljsko bolovanje i prestala da radi u jutarnjem programu, ali će opet sarađivati u novom projektu sa kolegom i kumom Srđanom Predojevićem. U pitanju je nova emisija koja će se emitovati u poslepodnevnim satima, ali Jovana će raditi samo dva dana.

Jovana i Željko Joksimović se raduju prinovi: Istina je, dobićemo sina!
"Trebalo je još juče da krene emisija. Konceptualno je slična jutarnjem programu koji već vode Jovana i Srđan, ali zbog tehničkih problema smo pomerili početak emitovanja za jedan dan. Jovana će uz Srđana biti samo dva dana, a potom on sam nastavlja da radi", rekao je za Blic portparol TV Pink Darko Popović.

Podsećamo, Jovana je već u devetom mesecu trudnoće i za otprilike mesec dana bi trebalo da rodi dečaka. Željku će ovo biti drugo dete pošto ima ćerku iz prvog braka, dok će Jovana po prvi put postati mama.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>