Region

Svet

Region

Sulejman Veličanstveni prestaje sa emitovanjem u Srbiji?

Turska serija "Sulejman Veličanstveni" koja je uspela da postane izuzetno popularna u zemljama na Balkanu,  prestaje da se emituje u Srbiji. Kako je televizija Nova saopštila, glavni razlog ukidanja serije je dodela nacionalne frekvencije.

Sulejman Veličanstveni prestaje sa emitovanjem u Srbiji?



Sulejman Veličanstveni napravio haos u Turskoj: Gledaoci tuže Halita, evo i zbog čega
Televizija Nova morala je da prilagodi programsku šemu u kojoj nema mesta za popularnu seriju "Sulejman veličanstveni" zbog činjenice da ceo proces oko dodele frekvencija traje skoro godinu dana.

"Za to vreme troši se izuzetno vredan program, koji bi trebalo da bude dostupan celokupnoj srpskoj publici. Prilagođavanje programske ponude podrazumeva i privremeni prekid emitovanja serije "Sulejman Veličanstveni". Ova turska hit serija kao i mnogi drugi proizvedeni i planirani projekti će biti čekanju", stoji u saopštenju televizije Nova, a prenosi telegraf.rs.

Serija koja prikazuje uzbudljive priče o životu velikog osvajača, njegovim burnim ljubavima i intrigama na dvoru i haremu izaziva veliko interesovanje u Srbiji i regionu, pa će gledaoci verovatno burno reagovati, zbog njenog ukidanja.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Sulejman Velicanstveni

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>