Region

Svet

Stanija Dobrojević: Ja sam finansijski samostalna devojka i izdržavam samu sebe!

Stanija Dobrojević jedna od naših najatraktivnijih i najaktuelnijih devojaka sa javne scene, u intervju za jedan časopis otkriva da je finansijski samostala i da joj smetaju komentari kako je neko drugi izdržava.

Stanija Dobrojević: Ja sam finansijski samostalna devojka i izdržavam samu sebe!



Stanija Dobrojević posle treninga pokazala rezultate vežbanja. Nije li ovo savršeno telo? (Foto)
Naša najpoznatija i najatraktivnija starleta Stanija Dobrojević popularnost je stekla slikajući se za razne poznate časopise, iako joj u početku nije smetalo što su joj mediji nametnuli pomenuto "zanimanje", sada ipak više ne želi da je zovu starletom, jer je pomenuto zanimanje kod nas zloupotrebljeno i smatra da se tako oslovljavaju devojke koje na prvom mestu nemaju nikakav posao, ali i one koje finansiraju bogati muškarci.

Stanija Dobrojević provokativna domaćica: Peglanje od ranog jutra u seksi izdanju (Foto)
"Kada su me na početku pitali da li bi mi smetalo da me umesto fotomodelom oslovljavaju kao starletu pomislila sam da u tome nema ništa loše. Kim Kardašijan je američka starleta, zarađuje novac od slikanja, poziranja, pojavljivanja i svom realitiju, i ne mogu da kažem da bi mi bila uvreda da budem srpski pandan takvoj osobi. Međutim, sada se to zaista mnogo promenilo i ne dopada mi se da me zovu starletom", rekla je Stanija i dodaje:

Stanija Dobrojević pokazala novog dečka! (Foto)
"Ja sam samostalna devojka i ne mogu da kažem da sam finansijski jaka. Pre nego što sam postala poznata živela sam u Americi i radila osmočasovni posao kako bih sebi mogla da priuštim neke stvari. Kada mi se desila slava svoju pojavu sam unovčila slikanjem za časopise, učestvovanjem u rijaliti programima, pojavljivanjima u noćnim klubovima gde me plaćaju između 300 i 1.000 evra. Nedavno sam za nekoliko sati snimanja reklame uzela lepu sumu, pojavila sam se na Sajmu venčanja i sav novac koji sam godinama zarađivala sam uložila u neke stvari koje bi svaki građanin koji prosečno zarađuje mogao sebi da obezbedi", kaže Dobrojevićeva.

Iako je u poslednje dve godine jedna od najtabloidnijih ličnosti u našoj zemlji, što pokazuju brojke na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, gde je prati više od 175.000, odnosno 45.000 ljudi, te mnogi misle da je neko "finansira", ona kaže da su to sve obične laži i izmišljotine.

"Ja sam finansijski samostalna devojka i sama sebe finansiram. I da objasnim jednom za svagda, starlete su devojke koje se samo slikaju i poziraju a nemaju konkretno zanimanje i posao. Samim tim što imam svoj posao, zaradu ne mogu biti starleta. Za mene je eksponiranje u medijima i slikanje hobi, i to što vidite je samo jedan mali deo mene i mog života, ali sam imala tu sreću da sam i hobi umela lepo da iskoristim i unovčim", kaže Stanija i dodaje:

"Ja čak i kad sam najviše radila i zarađivala lepe sume nisam sebi mogla da priuštim Šanel torbu i tako skupe stvari, a da ne pričamo o luksuznim automobilima, bundama, markiranoj garderobi i egzotičnim putovanjima na desetak dana. Zato mi ne prija što me svrstavaju u isti koš sa srpskim "starletama" i molila bih medije da prestanu sa tim", kaže Stanija, koja naglašava da je od svojih momaka dobijala poklone, ali da je za nju najbitniji gest i pažnja.

Autor: J.B.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Twitter/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>