Region

Svet

Saša Kovačević: U ljubavi ništa ne bih menjao, ali sa zdravljem ponovo imam problem!

Saša Kovačević privodi kraju snimanje spota za pesmu "Branim" i otrkiva da je jako zadovoljan u ljubavi, ali dodaje da mu je proleće napravilo dodatne probleme sa zdravljem iako se uspešno oporavio posle operacije koju je nedavno imao.

Saša Kovačević: U ljubavi ništa ne bih menjao, ali sa zdravljem ponovo imam problem!



Saša Kovačević ne zna šta bi bez žena: Ne smetaju mi nepristojne ponude na nastupima!
Saša Kovačević polako privodi kraju snimanje spota za pesmu "Branim koji je pevač zamislio da ima tri dela. Kako kaže, nikada do sada se nije ovoliko trudio ni oko jednog projekta, a skok sa mosta na Đurđevića Tari je najbolji pokazatelj za to.

"Te scene smo jedva snimili, nije mi bilo svejedno kada je trebalo da se popnem po jakom vetru na nekoliko desetina metara. Bio sam vezan sajlama i bezbedan",  kaže Saša, koji se potpuno oporavio od nedavne operacije koju je imao na grlu, ali mu je proleće donelo manje probleme:

Što se tiče zdravlja, bolje se osećam posle operacije, ali opet je proleće donelo nove probleme sa grlom i disajnim putevima. U ljubavi sa druge strane, sve je u savršenom redu i ja tu ništa ne bih menjao - pohvalio se Saša.

Pevač je inače u vezi sa Jovanom Jocić, koju je 2012. upoznao upravo na snimanju spota. Ovog puta, plan je ipak malo drugačiji.
 
"Ne, ne, neću se ja valjati po krevetu sa lepom devojkom, kako ste navikli, već glumac kog smo unajmili. U pitanju je ljubavna priča i potrudili smo se da to ljudima i dočaramo", zaključio je šarmantni pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Sasa Kovacevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>