Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Ahmet aga naručuje Boranovo ubistvo! Emre dolazi u posetu Sili i dovodi je u nezgodnu situaciju (Foto)

Svi su šokirani time što je Boranov stric uradio, ali Umu odlučuje da sve reši preko svojih leđa i planirada ponovo ode kući i obustavi celu dramu. Boran sam odlazi kod Zinar-age kako bi oslobodio sestru. Iako je stričev pištolj uperen u njegovu glavu, Boran uspeva da oslobodi Narin.

Serija Sila večeras: Ahmet aga naručuje Boranovo ubistvo! Emre dolazi u posetu Sili i dovodi je u nezgodnu situaciju (Foto)



Zinar aga dolazi kod Ahmeta i govori mu kako zna da je on naručio Dilaverovo ranjavanje i da će biti kažnjen zbog toga. Ahmet se pravda kako je to morao da učini zbog plemena, jer je tada i dalje bio Boran vođa i da je on to morao da spreči.

Serija Sila večeras: Zinar se sveti Boranu, u zamenu za Umu otima njemu dragu osobu, hoće li Boran uspeti da je spasi? (Foto)
Zinar aga saopštava Ahmetu da za takve ljude nema mesta i izbacuje ga iz plemena. Umu se vraća kući i saopštava svekru da pristaje na venčanje sa Dilaverom, kako ne bi stvarala probleme u plemenu. Ahmet aga telefonom saopštava da im Boran sve više smeta i da je došlo vreme da zauvek nestane.

Dilaver zakazuje venčanje sa Umu, kako bi što pre obavio obred i rešio oca muka koje su nastale posle Džihanove smrti. Emre dolazi u posetu Sili i detetu. Dilaver posećuje Burhana u zatvoru i govori mu kako je odavno mogao da ga ubije, ali da mu je sada potreban živ.



Boran zatiče prizor koji mu se ni malo ne dopada, Emre drži njegovo dete u rukama, ne želeći da mu pruži ruku, bivši suparnik odlazi iz kuće i govori Sili kako bi zajedno trebali da otputuju u Istanbul. Boran besan zbog svađe sa ženom, seda u kola i priseća se svih detalja razgovora koje su ranije vodili on i Emre, kako je Sila jedna od najbogatijih žena i kako neće moći da je zadrži.

Očajna Sila odlazi kod golubova i tuguje zbog svađe sa Boranom, da li će uspeti da izglade odnos pre nesreće koja će se dogoditi?


Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>