Region

Svet

Mateja Kežman nezadovoljan poslom svoje žene, zabranio joj da se slika!?

Nevenčana supruga Mateje Kežmana, Marija Perković pozirala je za Fejsbuk stranicu koja se bavi prodajom i iznajmljivanje garderobe, ali se ovakva ideja bivšem fudbaleru nije dopala, pa su sa društvene mreže uklonjene sve slike novijeg datuma poznate manekenke.

Mateja Kežman nezadovoljan poslom svoje žene, zabranio joj da se slika!?Emilija Kežman: Mateja mi ne da alimentaciju koju tražim, nije ispalo kako sam ja očekivala!
Nevenčana supruga Mateje Kežmana, Marija Perković fotografisala se za Fejsbuk stranicu servisa za prodaju i iznajmljivanje garderobe za koji je dobijala honorar od 20 evra po danu. Ipak, bivšem fudbaleru nije odgovaralo da se njegova izabranica pojavi u ovakvoj reklami, pa su sve slike novijeg datuma uklonjene sa društvene mreže.

"Marijin i posao njenih koleginica bio je da obuku modele koji se nude i da poziraju fotografu, a dnevni honorar od 20 evra i nije toliko loš. Bolje je kada se radi bilo šta što donosi prihod nego ništa, a Mariji i njenoj sestri ovo je bio samo dodatni izvor zarade", rekla je prijateljica Marije Perković.

Marija Perković i Mateja Kežman u vezi su od 2012. godine, a u junu prošle godine postali su roditelji sina Filimona.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>