Lepota

Ljubav

Potrošila je 25.000 dolara na operacije da bi izgledala kao Dženifer Lorens! Mislite li da je uspela? (Video)

Tridesetogodišnja devojka nadimka Kitty iz Teksasa toliko je veran fan Dženifer Lorens da je zbog nje bila odlučna u nameri da istrpi velike bolove. Ova mlada mama oduševljena je likom i delom slavne glumice da je potrošila čak 25.000 dolara na estetsku hirurgiju - samo da bi joj što više ličila.

Potrošila je 25.000 dolara na operacije da bi izgledala kao Dženifer Lorens! Mislite li da je uspela? (Video)



Supruga i majka petogodišnje devojčice inače se bavi dresurom pasa i imala je toliku želju da liči na Dženifer Lorens da je mesec dana provela u Hjustonu zbog operacionih zahvata. Mnogobrojne plastične operacije koštale bi je i više od 25.000 dolara, ali pošto je Kitty pristala da se pojavi na televiziji i iznese svoj slučaj radi reklamiranja lekara koji ju je operisao, cifra je bila "samo" tolika. U 25.000 dolara uključena je liposukcija tela i lica, operacija kukova, nosa i zadnjice, kao i operacija grudi.



"Često sam od poznanika i prijatelja slušala da ličimi. Jaka sam i sama donosim odluke o svom izgledu. Nisam želela da izgledam kao Pamela Anderson već kao neko ko je prirodan i opušten", izjavila je Kitty koja se pre podvrgavanja operacijama konsultovala sa svojim psihijatrom. Mentalnim procenama ustanovio je da je sa njom sve u redu te da je razlog pristanka na tolike operacije nezadovoljstvo telom posle porođaja, otkada vuče određene komplekse. Istakao je i da njeni zahvati nisu bili drastični već da je imala želju da svoj izgled, kako je rekao, samo malo poboljša.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>