Style

Ljubav

Završeno i drugo veče 32. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo (Foto)

Drugo veče 32. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo obeležio je inovativni spektakl na modnoj pisti. Dom Oružanih snaga nakratko se pretvorilo u čudesan svet u kojem su uživali mnogobrojni ljubitelji vrhunske mode.

Završeno i drugo veče 32. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo (Foto)



Počeo 32. Nivea BH Fahion Week Sarajevo (Foto)
U svet najnovijih make - up i hair trendova na samom početku večeri uveo nas je frizersko kozmetički studio TOUCH,  koji je za svaku modnu reviju kreatora imao perfomans i priču za sebe. Vrata magičnog modnog šarenila otvorila je nekadašnja Miss BiH, uspešna modna kreatorka Aida Vrabac koja se publici već dugi niz godina predstavlja pod brendom DeeDee Sparow. Nosivost kolekcije je tematika za koju se brend DeeDee zalaže što su prepoznale i brojne ljubiteljke nosivih modela koje su uzurpirale backstage kako bi stupili u kontakt sa Aidom Vrabac.



Usledila je potom modna revija afirmisane dizajnerke Senade Brković. Lepršavost, ženstvenost i miris proleća su epiteti kojima se može opisati revija ove sjajne kreatorke. Prepunu salu Doma Oružanih snaga ispunila je neobičnim modnim opusom koji je tako karakterističan za ovu dizajnerku. Pastelne boje torbi ovoga će leta biti potpuni hit. To nam je poručila novom kolekcijom Marija Perić. Jedinstvenim pristupom izradi nove kolekcije torbi ova dizajnerka dala je potpuno drugačiji značaj modnom asesoaru tako važnom za život jedne dame. Nives Ćorić nam je predstavila kolekciju koja je na jednostavan način pokazala lepotu ženskog tela. Odeća koja savršeno prati obline ženskog tela njen su zaštitni znak, a to je i druge večeri 32. Nivea BH Fashion Weeka uspešno dokazala.

Ines Jovanović, zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo: Nisam razmažena i uobražena (Foto)
Elegantna, suptilna i seksipilna kolekcija Blanke Zgonjanin nikoga nije ostavila ravnodušnim. Ovu sedmicu mode definitivno ćemo pamtiti po njenim modelima. Gromoglasan aplauz posle revije samo je pokazatelj koliko će Blankina kolekcija biti uspešna ove sezone.  Veče je završeno takmičenjem mladih modnih dizajnera BiH. Komisija koju su sačinjavala eminentna imena iz sveta modnog dizajna, izabrala je kolekciju modnog dizajnera Marka Fehera - Potkozarca iz Banja Luke kao najbolju kolekciju od pristiglih 200 za takmičenje.

Talenat ovog modnog kreatora čije vreme tek dolazi prepoznali su modni stručnjaci koji su mu dodelili ispred Udruženja manekena i modnih kreatora BiH novčanu nagradu od 1000 eura te besplatno učestvovanje na narednom 33. Nivea BH Fashion Week-u. Neobična kolekcija modnog dvojca Lucije Vrljić i Maje Sabljić inspirisana svemirskim odelima proglašena je za drugopasiranom, a treće mesto na na takmičenju "Perwoll new generation", zauzela je Marijana Pećanac.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>