Svet

Region

Epizoda Simpsonovih sa Lejdi Gagom izglasana za najgoru u istoriji serije (Video)

Pevačica Lejdi Gaga se našla u seriji Simpsonovi i time postala jedna od retkih kojima su producenti ove serije ukazali čast da se pojave u nekoj od epizoda. Nažalost, to po nju nije izašlo baš kako treba, jer je njena epozoda izglasana za najgoru u istoriji.

Epizoda Simpsonovih sa Lejdi Gagom izglasana za najgoru u istoriji serije (Video)Simpsonovi kao provokativni modeli, skinuli se za kalendar (Foto)
Animirana serija Simpsonovi je jedna od najpopularnijih serija ikad, i prava čast je kad neko od producenata serije pozove slavnu zvezdu da se pojavi u epizodi, barem na tren. Mada nekima to ne ispadne baš onako kako su planirali. Epizoda sa Lejdi Gagom je izglasana za najgoru u istoriji snimanja.

Na sajtu Imdb epizoda u kojoj se pojavljuje slavna pevačica Lejdi Gaga je ocenjena sa svega 4.9 i time se plasirala na poslednje mesto u istoriji ovog animirane serije.

Sama pevačica je izjavila da joj je pojavljivanje u ovoj seriji jedna od najboljih stvari koja joj se dogodila u životu, a i svojevremeno je pobrala dobre kritike zbog tog koraka. Očigledno mišljenje javnosti se okrenulo.Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>