Lepota

Ljubav

Kim Kardašijan u fazi šminkanja - mali trik za lepše lice? (Foto)

Najslavnija starleta, 33-godišnja Kim Kardašijan, pokazala je javnosti i onaj manje poznat deo - kako izgleda nezavršen proces šminkanja na njenom licu. Iako su usledili razni komentari, imajte u vidu da ovo ipak nije njen finalni izgled.

Kim Kardašijan u fazi šminkanja - mali trik za lepše lice? (Foto)



Kim Kardašijan posle slikanja za Vog napravila kompletni modni promašaj (Foto+Video)
Ukoliko ste se pitali koji su trikovi šminkanja koje koriste slavne ličnosti, na trenutak ćemo vam razotkriti. Doduše, bar jedan mali deo. Naime, Kim je poslala poljubac pratiocima na društvenoj mreži, ali njeno lice bilo je pomalo čudno. U fazi nanošenja jake šminke, Kim je ispozirala sa nekoliko nijansi pudera na licu, odnosno podlogom i puderom. Složićete se da čak ni ova "crno-bela" varijanta ne umanjuje njeno lepo lice, a finalni izgled svakako je već dokazano savršen.

Kim Kardašijan ispunila svoju dugogodišnju želju (Foto)
Možda će upravo ovaj korak koji je starleta podelila sa svojim fanovima i mesta na licu koja profesionalni šminkeri predviđaju za svetlu podlogu pomoći i vama da na što bolji način ulepšate svoie lice...



Iako su se na Instagramu pojavili razni komentari, od onih punih hvale do onih koji je osuđuju, verni fanovi Kim Kardašijan ipak su na kraju svima poručili: "Pa zar ne vidite da nije završila sa šminkanjem? Ovo je samo zezanje".

Podsetimo, Kim je nedavno ispunila svoju najveću želju našavši se sa partnerom Kanjeom Vestom na naslovnici aprilskog izdanja prestižnog magazina "Vogue".

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Kim Kardashian

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>