Region

Svet

Lepa Brena iznenadila sina žurkom iznenađenja i tortom u obliku dolara! (Foto)

Pevačica Lepa Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem za najmlađeg sina Viktora spremila žurku povodom proslave njegovog dvadesetog rođendana i tom prilikom ga obradovala tortom u obliku štosova dolara.

Lepa Brena iznenadila sina žurkom iznenađenja i tortom u obliku dolara! (Foto)



Lepa Brena: Neću se smiriti dok ne pronađu otmičare!
Folk zvezda Lepa Brena se pokazala kao izvrsna domaćica i mama, pa je napravila fenomenalnu žurku povodom dvadesetog rođendana svog sina Viktora.

"Viktorevo društvo obožava Brenu. Vole da se druže sa njom i, za razliku od nekih drugih roditelja, ne smeta im njeno prisustvo, čak joj često traže savet i poveravaju joj se. S druge strane, i Brena voli da se druži sa prijateljima svog sina. Ona je mlada duhom, pa se vrlo brzo uklopi i đuska sa njima", rekao je izvor blizak Živojinovićima.



Torta u obliko štoseva dolara je bilo iznenađenje koje je Viktor dobio tačno u ponoć, goste je zabavljala Sanja Đorđević, a među zvanicama je bila i Sonja Vuksanović, koja je Breninom sinu pokolonila majicu iz kolegcije svog supruga Ace Lukasa. Slavljenik je žurku započeo u kući na Bežanijskoj kosi, a zatim su zvanice Brena i Boba poveli u provod.

Viktor se prošle godine vratio iz Amerije u Srbiju, gde je započeo školovanje, a Stefan, stariji sin, već godinama živi i školuje se na Foloridi.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Panto -Branimir Pantovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>