Region

Svet

Razvode se Adrijana Lima i Marko Jarić?

Prema pisanju nemačkih medija Adrijana Lima i Marko Jarić navodno se ponovo nalaze pred razvodom, a spekulacije je pokrenuo nedavni intervju brazilske lepotice za jedan nemački časopis.

Razvode se Adrijana Lima i Marko Jarić?



Novak Đoković u polufinalu Majamija! I Adrijana Lima navijala za Noleta (Foto)
Spekulacije su krenule nakon objavljenog intervjua Adrijane Lime sa novinarom nemačkog magazina, koji će se u pojaviti tokom aprila. Iako se ništa ne može naslutiti na osnovu naslova "Adrijanine tajne", što je aluzija na modnu marku "Viktorija sikret" koju srpska snajka reklamira, svi strani portali objavili su kako brazilska lepotica priznaje da se rastaje sa Markom Jarićem.

Supružnici juče nisu komentarisali glasine, osim što je manekenka preko Tviter profila zahvalila novinarskoj ekipi Intervjua na sjajnoj naslovnoj strani i lepom razgovoru koji su vodili.

Ukoliko bi se obistinile priče o razvodu, to bi bilo baš iznenada jer je samo pre nekoliko dana Lima bila u loži teniskog stadiona u Majamiju na meču Markovog dobrog prijatelja Novaka Đokovića i Škota Endija Marija. Nakon pobede srpskog tenisera svoju radost podelila je sa fanovima na Tviteru. Samo dan ranije Marko Jarić je u Majamiju u restoran izveo na večeru Đokovića, Viktora Troickog i Filipa Krajinovića.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>