Region

Svet

Vlado Georgiev i Željko Vasić u Ušće shopping centru priredili fenomenalan koncert svojoj publici! (Foto)

Vlado Georgiev i Željko Vasić priredili su još jednom svojim fanovima nezaboravnu atmosferu koncertom koji je održan u Tržnom centru "Ušće", a zahvaljujući ovim pevačima "Ušće" je danas bilo puno posetilaca.

Vlado Georgiev i Željko Vasić u Ušće shopping centru priredili fenomenalan koncert svojoj publici! (Foto)



Željko Vasić damama u Novom Sadu priredio nezaboravno veče povodom 8. marta (Foto)
Atmosferu je najpre zagrejao Željko Vasić zbog kojeg su sve dame u publici "zanjihale kukovima", a on je učinio kao i uvek do sada da atmosfera među posetiocima bude prijatna i da svi budu raspoloženi. Dame su đuskale, a u publici su se mogli videti posetioci svih uzrasta, i svi oni došli su da uživaju u numerama Željka Vasića i Vlade Georgieva.



Karte za koncert Vlade Georgieva od danas u prodaji: Siguran sam da će moja publika uživati!
Nakon što je Željko podigao atmosferu, usledio je nastup Tijane Bogićević, a onda i fenomenalni Vlado Georgiev. Njegovim spektakularnim nastupom počela je proslava petog rođendana "Ušće" shopping centra, a ovaj miljenih mnogih dama pokazao je još jednom kako svojim šarmom sa lakoćom osvaja publiku.

U bogatom repertoaru pesama koje je Vlado izveo svojoj publici, posebno su se izdvojile "Hej ti" i "Iskreno" koju je izveo u skladu sa tradicijom, odnosno uz megafon. "Uvek mi jezadovoljstvo da muzikom uveličam događaje kao što je ovaj danas. U publici sam video svoje fanove, ali i cele porodice, što mi je dodatno popravilo raspoloženje. Nadam se da su svi uživali u mom nastupu, ali i u nastupima mojih kolega Željka i Tijane", rekao je popularni kantautor.

Sem što je ulepšao ovo popodne u  TC "Ušće", Vlado Georgiev priprema pravi spektakl za 16. maj kada će nastupiti u Kombank Areni, a kako je bilo danas, pogledajte u galeriji.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>