Region

Svet

Soraja Vučelić: Tužiću anonimnu rep grupu zbog uvreda!

Starleta Soraja Vučelić koja se trenutno nalazi na Maldivima, odlučila je da tuži repere Borka Vujičića i Stefana Gligorijevića zbog uvreda koje su uputili na njen račun, nazivajući je prostitutkom.

Soraja Vučelić: Tužiću anonimnu rep grupu zbog uvreda!



Zadnjica Soraje Vučelić na bilbordima na Maldivima - starleta promoviše brazilske kupaće kostime (Foto)
Soraja Vučelić već se dogovorila sa advokatom oko pokretanja tužbe protiv dvojice repera zbog neistinitih i neosnovanih optužbi na njen račun. Sorajin advokat je potvrdio da će tužiti, kako ih je nazvao, anonimnu grupu koja je uvredila njegovu klijentkinju i dnevni list koji je objavio neistine, a o samom slučaju javnost će dalje biti upoznata kada se Soraja vrati sa Maldiva, gde je već nekoliko dana. Ceo slučaj će biti pokrenut već sutra.

Dok Sorajin advokat priprema tužbu, ona se opušta na pomenutim Maldivima, gde se uporedo fotografiše za reklamne kampanje i uživa u egzotičnoj destinaciji. Reperi Borko Vujučić i Stefan Gligorijević iz sastava "THC La Familija" nedavno su pomenuli Soraju. "U medijima se mnogo plasiraju neki bezmozgovići. I opet te starlete kao što je Soraja, koje uvek dobiju svoj medijski prostor jer im sevne zadnjica ili šta već. Kao da smo mi glupi pa ne znamo da je to javna prostitucija. Mi želimo mladima da prikažemo drugu sliku, a ne ovu koju stvaraju takvi likovi", rekli su oni i iznervirali starletu.

Autor: J.B.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Facebook/Soraja Vučelić Jedini Profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>