Region

Svet

Goca Tržan o Ivanu Marinkoviću: Ružno mi je što u svojoj odbrani moram da pominjem tog čoveka!

Goca Tržan je odlučila da nakon brojnih spekulacija koje je prate u životu stavi tačku na priču sa Ivanom Marinkovićem i ceo skandal oko njegovog plaćanja, odnosno neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu.

Goca Tržan o Ivanu Marinkoviću: Ružno mi je što u svojoj odbrani moram da pominjem tog čoveka!



Premijerno: Goca Tržan - Zarobljena, poslušajte novi hit! (Video)
Iako današnja deca slobodno vreme uglavnom provode ispred televizijskih ekrana ili u igranju video-igrica, njena naslednica voli prirodu i Goci je to izuzetno važno. "To sve zavisi od roditelja, od toga kako oni postave stvari, ali i na koji način se ponašaju prema svom detetu. Mi svi volimo prirodu, šetnju i uživanje u zelenilu, ali i da non-stop budemo u pokretu, pa je potpuno prirodno što je i ona takva. Već sada planiram da početkom leta odemo na kampovanje."

Goca Tržan je u poslednje vreme ne svojom voljom stalno u medijima jer se često spekuliše oko alimentacije koju njen bivši suprug Ivan Marinković (34), nekadašnji učesnik rijaliti programa Farma, treba da plaća za zajedničku ćerku Lenu.

Goca Tržan se okrenula veštačkoj oplodnji: Imamo malih problema (Foto)
"Neprilično mi je i vrlo ružno zbog toga što stalno moram da objašnjavam šta je istina i da u svoju odbrani spominjem tog čoveka. A sve to ne želim. Poslednji put ću reći da su svi procesi u toku i da je moj bivši suprug bio kod javnog tužioca na saslušanju zbog neplaćanja alimentacije koje se tretira kao krivično delo. U avgustu sam ga, dve godine posle razvoda, tužila jer nisam dobila ni dinar za dete. U septembru je doneta presuda o prinudnoj naplati nad celokupnom imovinom gospodina Marinkovića. Ovo nisu stvari koje pričam napamet, već posedujem dokaze. Poenta priče je da sam, dok je on bio na Farmi, dobila 120.000 dinara koje je njegova majka morala hitno da uplati. Taj novac pokriva iznos alimentacije za dve godine, međutim, od tada Lena nije dobila ni dinar, što znači da on već sedam meseci ponavlja krivično delo neplaćanja alimentacije. Mogu da razumem bilo šta, ali ne mogu da shvatim da za svoj marketing koristi nešto što je dokazivo na sudu", kaže Goca Tržan.

Autor: M.P.
Izvor: Story.rs
Foto: Twitter/Goca Trzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>