Region

Svet

Region

Marija Karan: Dobar izgled mi je otvorio mnoga vrata u karijeri

Glumica Marija Karan koja već godinama živi i radi na relaciji Beograd - Los Anđeles, kaže da joj je dobar izgled otvorio mnoga vrata u karijeri i omogućio joj dosta uloga, pa joj je lepota dosta pomogla.

Marija Karan: Dobar izgled mi je otvorio mnoga vrata u karijeri



Marija Karan zaštitno lice kompanije Head and shoulders
"Sve ima svoje prednosti i mane. Konkretno, ako je za ulogu potrebna atraktivna devojka, imam velike šanse da me izaberu, ali ponekad za ulogu nije poželjan dobar izgled, mada ste možda po svojim glumačkim sposobnostima idealni za tu ulogu. Do sada je moj izgled u većini slučajeva bio na mojoj strani. To samo do neke mere otvara pojedina vrata, a sve posle toga zavisi samo od vas i vaše energije. Lepota dolazi iznutra i bez te energije, sve drugo bilo bi nedovršeno ili uzaludno", objašnjava glumica  za magazin "Story".
 
Marija dodaje da je i u ljubavi ispunjena ali da taj deo života čuva od očiju javnosti. Iako su je više puta povezivali sa moćnim muškarcima, ona je to demantovala i rekla da ljubomorno uživa u svojoj sreći.
 
"Moj privatni život je nešto što zaista želim da zadržim za sebe, ništa ne krijem, ali trudim se da ga sačuvam od javnosti koliko god to mogu. Poštujem tuđu privatnost, pa bih isto tako volela da i drugi poštuju moju odluku da svoju intimu ne iznosim u javnost", kaže Marija.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>